Huisartsenpraktijk Arsenaal

Een afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons online afsprakensysteem. Indien u liever telefonisch contact op neemt, kunt u ons bereiken via het nummer 09 230 64 92. Het is mogelijk dat u doorverbonden wordt met ons telesecretariaat. Tijdens drukke periodes kan de wachttijd aan de telefoon toenemen; we vragen u om enkele minuten geduld te hebben. Gelieve steeds één afpraak per persoon in te boeken. Maak voor meerdere personen dus steeds meerdere afspraken. Boek voor een pre-operatief onderzoek of complex probleem een dubbele afspraak. Breng altijd uw e-ID, ISI+-kaart of kids-ID mee op consultatie.

calendar_todayOnline afspraak maken call09 230 64 92

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn enkel mogelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Gelieve telefonisch contact op te nemen om een huisbezoek aan te vragen.

Huisartsenwachtpost

Voor dringende medische zorgen buiten onze spreekuren kunt u terecht in de huisartsenwachtpost Gent. De wachtpost is bereikbaar op weekdagen vanaf 19u, tijdens het weekend en op feestdagen. U neemt best telefonisch contact op via het nummer 1733. Meer informatie kunt u vinden op de website huisartsenwachtposten.be.

Nuttige Telefoonnummers